7 Mayıs 2012 Pazartesi

Polikarbon Gelişimi


Polikarbonat levhalar  gün geçtikçe yaygınlaşmaya başlamıştır. Üretimini yapan az sayıda fabrika varken, bugünlerde bu sayının biraz daha arttığını görüyoruz. Brandalar, cam levhalar ve buna benzer şeyler artık yerini polikarbonat levhalara bırakıyor. Diğer yazılarımızda da belirttiğimiz gibi,polikarbonat levhalar kullanımda neden bu kadar tercih ediliyor? Çünkü polikarbonat levhalar, hem maliyet açısından hem de kullanım kolaylığından ötürü en çok tercih edilmesinde etkili oluyor.
Polikarbonat levhaların tabi kullanım yerlerine göre başka avantajlarından da faydalanıldığı için tercih ediliyor. Örneğin;
Stadyumların kapatılmasında tercih edilmesinin sebebi, tehlike bakımından hiçbir şekilde tehdidi tetiklemiyor olmasıdır. Diğer avantajı ise, aydınlatma özelliğinin harika oluşudur. Aynı şekilde diğer spor kompleksleri ve alışveriş merkezlerinde de bu sebeplerden ötürü tercihler arasında ilk sıradadır.
İnovasyon Yapı olarak, polikarbonat levhalarımızın kalitesine çok güvenir, ürünlerimizin arkasında her zaman dimdik dururuz.