28 Kasım 2012 Çarşamba

Polikarbon Devrinde Yenilik


İnovasyon yapı ile polikarbon devrinde yenilik başlıyor. Polikarbonat levhalar hakkında bilmedikleriniz ve tüm bilmek istediklerinizi tarafımıza ulaştırığ karşılayabilirsiniz. Polikarbon levha satışının yanında en pratik çözümler uygulama ve kesim hizmeti sunuyoruz. Yerli veya ithal tüm polikarbonat levhaların bünyemizde barındırıyoruz ve toptan fiyatına müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Polikarbon veya solid polikarbon levhaların hatta diğer tüm reklam ve yapı malzemelerinin en pratik çözümü biz de.
Hız kaybetmeyin ve iletişime geçin.

23 Kasım 2012 Cuma

Polikarbonat 2012

Polikarbon levhalar İnovasyon Yapı ile çok farklı bir boyut kazandı. Yerli veya ithal tüm polikarbonat levhaların satışı, uygulaması ve istediğiniz ebatlarda kesimi tarafımızca rahatlıkta karşılanabilinir oldu. Uzman ekibimizce sorabileceğiniz tüm sorulara yanıt verebilme mutluluğu bünyemizde yaşıyoruz. Polikarbon levhaların için en sağlıklı en pratik çözümler sunmaktayız.

Ülkemizde hızla tüketimi yaygınlaşan bu ürünler, tarafımızca kolay karşılanabilinir ve teknik destek alabilirsiniz. İnternet sitemiz olan polikarbonrainbow.com adresini ziyaret ederek, detayları öğrenebilirsiniz.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Polikarbonat Yapı Malzemesi


Polikarbon levhalar yapı sektörüne hızlı giriş yapan termoplastiklerin özel grubu ve ham maddesi plastik olan eşsiz bir üründür. Renk ve ölçü ebatlarıyla bir çok seçenek sunan bu polikarbon levhalar, uygulama açısından da oldukça elverişli bir üründür. Hafif ve uygulanabilir oluşu, inşaatçıların gözde bir ürünü olmasına olanak verir. İnovasyon Yapı olarak polikarbonat levhaları kolay bir şekilde temin edebilir, çok pratik çözümler elde edebilirsiniz. İthal veya yerli dilediğiniz polikarbon levhaları temin edebilir, istediğiniz ebatlarda profesyonel kesimlerini tarafımızdan karşılayabilirsiniz.