10 Haziran 2012 Pazar

4 mm Şeffaf Polikarbon

4 mm şeffaf polikarbonat levhalar daha çok dış etkenlere karşı az riski olan yerlerde kullanılan malzemelerdir. Şeffaf olması ise, aydınlatma özelliğinin bulunmasıdır. Bina içlerinde daha çok tercih edilmektedir.

4 mm şeffaf polikarbonat levhalar duşakabin için de ideal bir malzemedir. 210x600 cm ebatlarında standart olarak üretilen bu malzeme, herhangi bir kesici aletle kolaylıkla istediğiniz ölçülerde oluşturulabilir. Falçata tercih etmenizde yine de fayda var.

4mm standart oluklu levhalar arasında en ince olandır. Özel üretimle daha incesi de sipariş edilebilir. Fakat bu levhalar plastik olduğundan ötürü, İnovasyon Yapı olarak hiçbir şekilde tavsiye etmiyoruz.

4 mm şeffaf polikarbonat levhalar yine aynı şekilde yüzme havuzlarının üstünü kapatmada kullanılabilir. Aydınlatma özelliğiyle en çok tercih edilenler arasındadır.

Birçok malzemeye alternatif olarak gelişen bu malzeme, Türkiye'de de hızla yaygınlaşmaktadır.
Avrupa'da sık sık rastlayabileceğiniz bu malzemeler, ülkemizde çoğu yapı sektörü firması tarafından bilinmemektedir. İnovasyon Reklam olarak bizde bu sayıyı arttırmak için, bir çok blog oluşturup kullanıcılara maksimum fayda sağlamaya çalışıyoruz.

4 mm polikarbon levha sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.