28 Aralık 2011 Çarşamba

Polikarbonat

Polikarbonat projelerinde, proje aşamasından montaj sonrası teknik servise kadar her mekanda estetik ve ekonomik dizaynlar ile doğal aydınlıklar oluşturuyoruz. Yaratıcılığınızın sınırlarını kısıtlamayan polikarbonat levhalar ile mekanlarda estetik ve güvenli bir görünümle birlikte kaliteli bir çizgi yaratıyoruz.
Çatı ışıklıkları, Kış Bahçeleri, Giriş saçakları, Teras ve verandalar, Seralar, Binalar arası geçiş tünelleri, Yüzme Havuzu çatıları, Merdiven ve balkon korkulukları, Stadyumların çatıları, Otopark, otobüs durakları, bina giriş-çıkışları, fabrika aydınlıkları gibi mekanlarda polikarbonat malzemelerle estetik çözümler üretiyoruz.
DNC Yapı, çok katlı polikarbonat levha uygulamalarında BAYER Makrolon ve POLYU marka polikarbonat levhalar kullanmaktadır.



19 Aralık 2011 Pazartesi

Polikarbon.com.tr - Polikarbon Levhalar

Var olan en son teknoloji kullanılarak üretilen oluklu polikarbonat levhalar, özellikle sağlamlık, dayanıklılık ve hafiflik
açısından rakipsiz bir üründür. Reklam sektöründe, inşaat ve kırtasiye sektöründe yoğunlukla tercih edilmektedir.
Işık geçirgenlik özelliği sayesinde kullanımı yaygınlaşmakta olan bu ürün, branda ve cama rakip ürün haline gelmiştir.
Işık geçirgenliği % 80 civarında olup cama göre 250 kat daha dayanıklı, hafif ve sağlamdır.
-40°C ile +120°C aralığında kullanılabilme özelliğine sahip olan polikarbon levhalar, özellikle dolu riski olan bölgelerde ve ısı
yalıtımı sayesinde seralarda alternatifsiz bir üründür.
PC ürünlerinde dünyaca tanınmış ve ürün kalitesi ispatlanmış üreticilerin hammaddeleri kullanılmaktadır. Yüzeye
co-ekstrüzyon tekniği ile UV koruyucu tabaka kaplanmaktadır.
2.100 mm en ve 14.000 mm’e kadar boyda 4-16 mm arası kalınlıkta levha üretimi yapılmaktadır.

9 Aralık 2011 Cuma

Çatı Kaplama Malzemesi Polikarbonat Levha

merhaba,sizlere ürün gamımızın her geçen gün zenginleşeceğinin müjdesini daha önce vermiştik.son yaptığımız uzakdaoğu fuarlarında keşfettiğimiz yeni bir ürün olan polkarbon malzemesinin türkiyedeki üretici firmalardan % 2o daha ucuza ithalat yapmanın verdiği gururla ilk parti malımız 15.aralık 2011 tarihlerinde stoklarımıza girecek olan 210*600*8 mm ve 4 mm 6 mm 10 mm polikarbon malzemesi reklam sektörünün ve dekorasyon sektörünün hizmetine sunacağız bu ürünlerimizi.en kısa zamanda polikarbonatlevha.org adresini ziyaret edip www.polikarbonfiyatlari.com adresinden ise online alışveriş yapıp en uygun şekilde ups kargo ile adresinize ücretsiz teslim etme duygusu ile hepinize iyi akşamlar.

5 Aralık 2011 Pazartesi

Polikarbon Nedir?

Polikarbon levhalar dekoratif ışıklıklar, saçaklar, pazaryerleri ve otopark uygulamaları, çatı ve skylight sistemleri gibi bir çok şekilde uygulanabilmektedir. Çatı ışıklıklarında polikarbonat kullanılarak hem estetik hem de ekonomik dizaynlar elde edilir.
Polikarbon kullanılan başlıca uygulama yerlerine örnek olarak polikarbonat çatı ve cepheler, polikarbonat saçaklar, teras ve verandalar, polikarbon seralar, polikarbonat tüneller, yüzme havuzları, polikarbon kaplama merdiven ve balkon korkulukları.
Polikarbonat stadyum çatısı, otopark, otobüs durakları gibi mekanların yanısıra polikarbon reklam panolarında ve polikarbon reklam tabelalarında, ayrıca polikarbon damacana olarak kullanılabilir. Yaya üstgeçidi, fabrikalar için aydınlık, banka veya ofis giriş çıkışlarında da polikarbonat uygun bir çözüm olacaktır.
Ayrıca polikarbon cam, polikarbon gözlük yapımında kullanılabilmektedir. 
Polikarbon malzemeler şeffaf, opak, beyaz ve mavi renklerde olabilmektedir. 
En yaygın polikarbon plastik tipi, Bisphenol A grupları ile bağlanmış karbonat gruplarının oluşturduğu polimer zincirlere sahip olandır. Bu tip polikarbonat çok dayanıklı bir malzemedir, kurşun geçirmez cam yapımında kullanılır. 
Polikarbonatların karakteristikleri polimetil metakrilata oldukça benzer. Ayrıca oldukça şeffaf ve ışığı geçiren bir yapıdadır. Bir çok cam türünden daha iyi ışık geçirgenlik karakteristiğine sahiptir. 
Polikarbonat grupları içinde CR-39 özel bir polikarbonat malzeme olup, iyi mekanik ve optik özelliklere sahiptir, sıklıkla gözlük camı yapımında kullanılır.